25-10-16

Moeilijk trainen als je niet 100 procent middelen hebt

 

kli1.jpg

Hoe frustrerend is het dat je niet al de mogelijkheden krijgt om je revalidatie af te werken en ziet wie er wel en niet de mogelijkheden krijgt. We hebben de 8 weken afgewerkt met 1 week trainen en 1 week rust. Gisteren zijn we begonnen met eerste trainingen voor het nieuwe seizoen. Begonnen met workout circuit en revalidatie. Deze laatste hebben we niet volledig kunnen afwerken omdat we daar de middelen niet hebben in de oude  krachtzaal. Als laatste training was het een krachttraining waar de overbevolking de overhand heeft en je daar tussen sommige  geen sporters  moet trainen. 3 Halters voor een hoop die dan trainen. Hopelijk komt daar een oplossing als je ziet dat de nieuwe krachtzaal in de namiddag leeg is. Vandaag beginnen we met de eerste bostraining en vanavond met loop en sprong training. In de voormiddag verliezen we ook alle middelen door niet meer te kunnen trainen met Philip , dus daar ook moeten we een oplossing zoeken .Je bent Vlaams, Belgisch kampioen en nr1 in Belgie en je word heden als een beginneling gezien door de Val.

oudenaarde2016.jpg

 


 

 

06:43 Gepost door chris herman | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-10-16

Twee weken training achter de rug voor nieuwe seizoen 2017oude1.jpg

Timothy is gestart op 1 september met de beginfase voor 2017. We trainen nu 1 week en 1 week rust tot 1 november, om dan te starten definitief naar 2017.

We doen dit omdat de chirurg ons deze training voorstelde omdat Timothy nog in revalidatie zit. Op 7 oktober zullen we weten of Timothy nog een ingreep moet doen om pijnvrij te kunnen gooien. Er zal eerst een Mri scan nodig zijn in Monica Hospitaal in Antwerpen.

De trainingen hebben we allemaal kunnen afwerken, alleen doe we geen werptrainingen tot de diagnose is vastgesteld. We zijn ook tevreden met ACME die het vertrouwen houden en Timothy ook in 2017 zullen steunen. We hebben het voornaamste bereikt in 2016 met Timothy. Bedankt ook aan alle trainers, ACME, kine, vrienden en vooral de sponsors die Timothy gesteund hebben.

2016bis.jpg 

 

07:58 Gepost door chris herman | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |