10-11-15

Gisteren alles goed verlopen bij de eerste kine behandeling

 

1440402035-GHw5WsZg6aiKs3zYdNPGaTlRR_.jpg

Gisteren voor de eerste keer bij een bekende kine geweest, dit om zeker te zijn dat alles terug goed komt, na eerste onderzoek was alles al zeer goed, dit waarschijnlijk door de goede trainingen voor de operatie. Toch wil hij de eerste 3 weken voorzichtig zijn dat alles terug geneest, het is toch een operatie zegt hij. De eerste oefeningen waren ook goed en zullen we vandaag de eerste training in de topsporthal in Gent afwerken. We kunnen fietsen  en ook de benen trainen in de krachtzaal. lopen moeten we afwachten tot volgende onderzoek in Antwerpen.

lko.jpg

Artikel van clubblad ACME

Timothy Herman,

Tijdens het winterseizoen hoor je niet zo veel van onze speerwerpers. Onze Belgische kampioen maakte van het tussenseizoen gebruik om een reeds lang aanslepende schouderkwetsuur te laten behandelen. Een operatie was onvermijdelijk geworden.

Donderdagmorgen 05/11 werd de ingreep uitgevoerd, op vrijdag mocht onze atleet al terug huiswaarts. De operatie is geslaagd en Timothy kan vanaf 9/11 al herbeginnen met zijn revalidatie die in eerste instantie zal bestaan uit kine en loopoefeningen. Geleidelijk aan zal dan terug overgegaan worden naar de klassieke schema’s met oefeningen: lenigheid, looptechnieken, snelheid, kracht en werpen. Dit laatste zal pas in januari kunnen starten. Timothy hoopt tijdig op schema te geraken voor de belangrijke competitie die wacht in 2016. Volgens de behandelende chirurg in Antwerpen zou de atleet sterker uit deze operatie kunnen komen met gunstig gevolg voor de verdere sportloopbaan.

Dit artikel is tevens een gelegenheid om eens alle vrienden en supporters te danken die per sms, email of op facebook hebben meegeleefd met Timothy, tijdens deze periode van tegenslag.

Dank! Ik hoop er in 2016 te staan, sterker dan ooit, tot binnenkort.

 

Timothy, altijd in ACME outfit!

 

02:54 Gepost door chris herman | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.