06-10-15

Gisteren zijn we naar Dr. Peeters geweest voor uitslag MRI

 

 

lm.jpg

Gisteren naar Hamme geweest bij DR. Peeters voor de uitslag van de MRI scan . We hebben twee mogelijkheden die donderdag in Antwerpen zullen beslist worden wat we het beste nemen. Er zit waarschijnlijk al twee jaar  een scheurtje en dat verklaard de pijn bij het gooien en bij de volgende worp kan Timothy zonder pijn niet meer gooien.

We moesten dit al vroeger gedaan hebben , dan zaten we met meer dan 77m of 78m, nu wisten we dit jaar dat Timothy zeker een worp had boven de 70m , maar de volgende worp konden we dit niet zeggen, Zo ook laatste wedstrijd met 76m11 .

Volgend jaar wil Timothy zonder pijn gooien en ook verder. Dan zit er maar twee mogelijkheden op. Ofwel speciale kine dat alleen bij Dr Cools in Gent kan gedaan worden of een operatie die waar we 2 a 3 maanden  niets mogen doen met de schouder. Gelukkig is de competitie ten einde en zijn de wedstrijden 2016 nog ver. We kunnen maar meer zeggen donderdag  na bezoek hospitaal in Antwerpen. Ook is de nieuwe kledij van ACME (pakket die Timothy gratis krijgt) voor deze winter in aantocht, de zomerkledij is rond april 2016. Mooie geste een pakket van 440 euro van de club.

kledij2015.jpg

J0_fuNb-JFbBWP_CKLRsyA_r.jpg

beiaard2015.jpg

 

06:44 Gepost door chris herman | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.